Paste cu sos alb

de deea2686 in Fusilli, 20 Oct 2014 | 11844 vizualizari

 

Nu sunt o amatoare de paste dar acestea le fac mai des decit altele.Mie imi plac pentru ca sunt cu sos alb si nu cu sos rosu din bulion.Ingredientul principal este cirnatul numit ,,salcice'' in Italia(are usturoi ,carne tocata de porc+condimente) dar se pot face si cu carne tocata de porc.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr fusilli
  • 4 carnati tip "salcice" (sau 250 gr carne tocata de porc)
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei masline
  • 4-5 ciuperci
  • un pic delikat
  • 2 linguri smantana
  • busuioc
  • 1 cescuta vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos alb:

Pui o tigaie cu 1 lingura de ulei la incins si apoi pui usturoiul tocat marunt. Calesti pentru 2 minute. Adaugi ciupercile taiate felii si vinul si lasi pe foc vreo 20 de minute.

In acest timp pui pastele la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert le scurgi, le clatesti cu apa rece si le lasi deoparte. In tigaie adaugi si carnatii sau carnea tocata si mai lasi 20 de minute sa fiarba. Cand e fiarta carnea adaugam smantana, piperul, sarea, delikatul, busuiocul si amestecam bine.

Le mai lasam putin pt a se amesteca aromele apoi rasturnam pastele fierte peste ciuperci si amestecam. Se servesc cu vin alb. :) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (8)

deea2686 1

20.10.2014, 18:33

deyutzky 1

21.10.2014, 07:06

bune

Panacris 1

22.10.2014, 08:22

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste ''Alfredo''